Монтажи са всички дейности, свързани със закрепването на конструкции, съоръжения и оборудване. Често се налага извършването на монтажни дейности на голяма височина или труднодостъпни места. В такъв случай монтажът трябва да се изпълни от квалифицирани специалисти по работа на височина. Монтажите чрез въжен достъп са основно направление в дейността на Алпмастер. Промишлените алпинисти от екипа ни имат дългогодишен опит с разнообразни строително-монтажни работи на труднодостъпни места.

Предлагаме:

Списъкът на монтажните дейности, които извършваме чрез въжен достъп и алпинисти, е доста дълъг. Монтираме антени, телекомуникационни съоръжения, съоръжения за пренос на данни, фасадни украси, снегозадържащи профили, системи за мълниезащита и гръмоотводи, системи за отопление на олуци и водосточни тръби, осветление, камери за видеонаблюдение, метални конструкции, конзоли, козирки и навеси. Предлагаме демонтаж и последващ монтаж на счупени стъклопакети.


Монтаж на водосточна тръба в завод на Hyundai Heavy Industries BulgariaРазпробиване на стоманена конструкцияОгледите са безплатни!

За консултации и всякакви въпроси свързани с монтажни дейности, моля свържете се с нас на:

тел: 0896 77 41 99; 0898 61 61 13

e-mail: alpmasterbg@gmail.com

форма за контакти

GD Star Rating
loading...
Монтажи, 5.0 out of 5 based on 3 ratings