Монтаж на въздуховоди и димоотводи

Монтираме въздуховоди и димоотводи с всякаква форма и размер. Предлагаме проектиране и изработка на въздуховоди. Работим с някои от лидерите в производството на вентилационни и отоплителни инсталации в България.

Въздуховоди

Въздуховодите са важна част от всяка по-сериозна вентилационна инсталация. Изработват се от различни материали: поцинкована ламарина, неръждаема стомана, полиуретан, каширан с алуминиево фолио и други. В зависимост от предназначението си вентилационните въздуховоди могат да бъдат с различна форма или размер. Въздуховодите намират своето приложение във вентилацията на административни сгради, спортни съоръжения, индустриални и търговски обекти.

Монтажи

 Монтажите се изпълняват от квалифицирани алпинисти, обучени за достъп до всякакви сгради и съоръжения. Дейностите по монтаж на въздуховоди и димоотводи изискват предварителна подготовка – запознаване с техническите характеристики на съоръжението, оглед на мястото за монтаж и подбор на подходящи  крепежни елементи. Самият монтаж включва няколко стъпки: поставяне на носещите крепежи (скоби, конзоли и др.), монтаж на елементите на въздуховода и херметизация на техните фланци. Възможно е да се наложат допълнителни дейности като топлоизолиране на въздуховодите или монтаж на защитна обшивка.

Предлагаме почистване, монтаж на топлоизолация и защитни обшивки на съществуващи въздуховоди.


Монтаж на въздуховодВъздуховодиПовече информация за монтажа и изработката на въздуховоди ще ви предоставим на телефони или e-mail:

0896 77 41 99 0898 61 61 13

alpmasterbg@gmail.com

Огледите са безплатни!

GD Star Rating
loading...
Въздуховоди и димоотводи, 4.2 out of 5 based on 5 ratings