Измиване на прозорци и фасади на комплекс City Park

Измиване на фасади и прозорци - City Park

В желанието си да направим сайта на Алпмастер ООД колкото се може по-информативен и интересен за посетителя, добавихме нова функционалност – карта на изпълнените от нас обекти. В края на юни добавихме към картата още една точка – комплекс City Park, една от най-добре построените съвременни сгради, които сме почиствали.

Обектът се намира в София, на ъгъла на улиците „Цар Симеон” и „Зографски манастир”. Комплекс City Park представлява модерна сграда, състояща се от четири крила, едно административно и три жилищни. Инвеститор в построяването е компанията Тивон Пропъртис ЕООД.

 

DSC_6072

Тивон Пропъртис бяха и наш възложител по измиването на прозорците и стъклените фасади на административното тяло на сградата. Работата беше съвсем рутинна за нашите изключително опитни специалисти по почистване на труднодостъпни места. За три дни измихме над 2000 m² прозорци и фасади. За измиването използвахме основно техники за въжен достъп, като на някои специфични места се наложи да работим от алуминиева разглобяема стълба.

След нашата работа, фасадите на комплекс City Park придобиха изключително привлекателен търговски вид, възстановявайки първоначалната си естетика.

Референция от възложителя

GD Star Rating
loading...
Измиване на прозорци и фасади на комплекс City Park, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.