Подмяна на водосточни тръби в Каменица АД, Плевен

Монтаж на водосточни тръби - Каменица АД, ПлевенВ края на юли 2011 г. изпълнихме проект по подмяна на водосточни тръби и ремонт на покривна отводнителна система в завода за малц на Каменица АД в Плевен. Предмет на поръчката бяха двете основни производствени сгради в завода – „Силозен комплекс” и цех „Малцерай”.

Влагата и течовете, предизвикани от неизправни отводнителни системи или корозирали водосточни тръби са често срещан проблем в индустрията. Процесите, оборудването, суровините и готовата продукция в хранително-вкусовата промишленост са особено уязвими. Освен, че разрушава фасадите, проникването на влага в сградите и съоръженията чуствително влошава хигиената и дори може да доведе до негодност на суровините или готовата продукция, както и до повреда на механизация. Ето защо покривните хидроизолации, улуците и водостоците на такива производствени съоръжения трябва да се поддържат в перфектно състояние.

Водосточните тръби и улуците в малцовия завод в Плевен  бяха  в лошо състояние и вече бяха нанесли някои щети по фасадите. Въпреки, че функционираха, те бяха силно амортизирани, частично корозирали и крепежните им елементи се нуждаеха от подмяна. По тази причина Каменица АД ни възложи поръчка за съответните ремонтни и монтажни дейности.

В рамките на 5 дни екип от монтажници и алпинисти на Алпмастер ООД достави и подмени всички съществуващи водосточни тръби (420 m) и скоби, водосборен улук (52 m) на цеха за малц и положи частична хидроизолация (52 m) на покрива на завода.

Повече информация ще прочетете видите в страницата ни водосточни тръби.

Референция от Каменица АД за извършените монтажи и ремонти

Демонтаж на стари водостоци от "Силозен комплекс"Подмяна на водосточни тръби на елеваторна кулаМонтаж на нови крепежни скобиМонтаж на водостоци - "Силозен комплекс", Каменица АД, Плевен

Още снимки от проекта, както и снимки от други монтажни дейности може да видите в галерия монтажи.

GD Star Rating
loading...
Подмяна на водосточни тръби в Каменица АД, Плевен, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.