Почистване на прозорци в АГ болница Селена, Пловдив

Почистване на прозорци в АГ болница Селена, ПловдивНа 03.10.2011 г. извършихме външно почистване на всички стъклени фасади и прозорци на АГ болница Селена в град Пловдив. Стъклата бяха силно замърсени, т.к току що беше завършило надстрояването на сградата. Освен нормалното градско замърсяване по прозорците имаше и строителни материали като боя, мазилка, силикон и т.н.

Болничното заведение функционираше и в залите се извършваха манипулации и прегледи, поради което достъпът отвътре бе крайно неуместен, а на доста места и невъзможен. Явно бяхме потърсени заради добрите препоръки, които имаме за работата ни в големи и престижни болници като УБ Лозенец, Александровска и др.

Работата беше приключена бързо, с отличен резултат и по никакъв начин не попречи на персонала или на спокойствието на пациентите.

Изборът на изпълнители за услуги по поддръжката в болнични заведения е по-специфичен – изисква се хигиена, дискретност, съобразяване с времеви графици и бързина. Това че прибавяме още една болница в списъка нашите клиенти е доказателство, че усилията ни да предлагаме качествена услуга дават резултат.

Интересното за нас в този обект беше, че доказа как чрез добра организация и отлично подготвени служители, Алпмастер може да прелага конкурентни цени дори за сравнително малки обекти извън Столицата.

Вижте повече в страниците:

 

GD Star Rating
loading...
Почистване на прозорци в АГ болница Селена, Пловдив, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.