Монтаж на коледна украса – Sofia Outlet Center

Коледна украса на Sofia Outlet CenterЕкип на Алпмастер ООД монтира част от коледната украса на Sofia Outlet Center. Достъпът до местата за монтаж беше специфичен и се наложи да използваме комбинация от някои особени техники в алпийския способ, а също така и мобилно скеле.

Като подготовка за настъпващите коледни празници управата на търговския обект положи сериозни усилия за създаването на празнична обстановка, чрез украсяването на магазина. Бяха украсени част от фасадите и  вътрешните части на сградата.

Обект на нашата работа бяха подпокривните пространства на двата атриума в София Outlet Center. Атриумите със своя обем и носеща конструкция бяха изключително благодатни за украсяване и ни позволиха да постигнем максимално естетичен и впечатляващ ефект. Mного ни помогна и маркетинговият мениджър на обекта с идеите си и подборът на красива украса.

В рамките на проекта, за две нощи монтирахме множество разнообразни форми за коледна украса. Повечето от елементите представляваха светещи топки и звезди произведени от MK Illumination GmbH – световен лидер в производството на светещи LED украси.


Монтаж на коледна украсаЗа повече информация и запитвания за монтаж на фасадна и коледна украса, посетете страницата ни за контакти или се свържете с нас на телефони:

 

0896 77 41 99; 0898 61 61 13

GD Star Rating
loading...
Монтаж на коледна украса - Sofia Outlet Center, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.