Подмяна и монтаж на водосточни тръби

Водосточни тръбиНа 14 май 2010 година работихме по поръчка за подмяна на водосточни тръби и частичен фасаден ремонт на сграда в центъра на София на улица “Сан Стефано” В хода на ремонта извършихме следните строително монтажни работи:

  • Демонтаж на стари водостоци, казанчета и скоби.
  • Обрушване на части от подкожушена фасадна мазилка.
  • Частично почистване на фасадата от пълзящи растения.
  • Монтаж на нова отводнителна система – водосточни тръби, водосборни казанчета и нови крепежни скоби.

На 26.05.2010 г.   завършихме още един проект по ремонт на фасада в София, квартал Лозенец, улица “Трепетлика”.  Подменихме 40 метра водостоци, скоби и казанчета. Ремонтирахме обшивка на фасадна топлоизолация – винилов сайдинг.

Всички ремонтни и монтажни дейности бяха извършени от квалифицирани алпинисти – специалисти по работа на височина. За достъп до фасадите използвахме техники за въжен достъп и индустриален алпийски способ – ИАС. Това ни позволи да изпълним поръчките изключително бързо. В рамките на два дни  успяхме да ремонтираме 30 m² сайдинг и да монтираме около сто линейни метра водосточни тръби и пет броя водосборни казанчета.

Водостоци - подмянаСкоростта на работа е сред най-сериозните предимства на въжения достъп при ремонт на фасади и монтажни дейности на труднодостъпни места. Това значително понижава себестойността на извършената работа.

GD Star Rating
loading...
Подмяна и монтаж на водосточни тръби, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.