Референция за почистване на прозорци и каменни облицовки.

Референция за почистване на прозорци, фасади и каменни облицовки„Алпик“ ЕООД работи с фирма „Алпмастер“ ООД от 2002 г. Предметът на дейност на фирмата е извършване на възстановителни, ремонтни, монтажни дейности и почистване чрез въжен достъп от алпинисти.

Фирмата разполага с високо квалифицирани кадри и необходимата техника, даващи гаранция за професионално изпълнение на възлаганите им поръчки.

Работата на фирмата се отличава с високо качество и отговорност към поетите ангажименти.

Обектите изпълнени от „Алпмастер” ООД като подизпълнител на „Алпик“ ЕООД са:

Реконструкция на „Съдебна палата”:

 • Почистване на вътрешните каменни облицовки чрез хидроструене.
 • Импрегниране на вътрешните каменни облицовки.

Болница „Лозенец”:

 • Измиване на външните каменни облицовки чрез хидроструене.
 • Частичен ремонт – монтаж на каменна облицовка.
 • Многократно измиване на стъклен купол на входа на сградата.
 • Почистване на олуци.
 • Отстраняване на клони на опасно дърво.

УМБАЛ „Александровска“:

 • Почистване на каменната облицовка на входа болницата чрез хидроструене.
 • Почистване на каменната арка на централния вход чрез хидропесъкоструене.

Хотел „Кемпински Зографски”:

 • Почистване на каменни облицовки в японската градина

Настоящата референция се издава от „АЛПИК“ ЕООД с мнение, че фирма „Алпмастер” ООД е надежден и сигурен партньор за изпълнение на дейности по почистване на каменни и стъклени фасади.

гр. София Управител:

11.02.2009 г. /инж. И. Йорданов/

Референция от Людмила Митева – мениджър Цех „Малцерай” Плевен – Каменица АД

Почистване на силози в Каменица АД, Плевен - референцияРъководството на завода се възползва от възможността да препоръча Алпмастер ООД като отлични професионалисти в дейностите по почистване, ревизия и обследване на силози.

В рамките на планови ремонти в завода, потърсихме услугите на Алпмастер ООД за почистване на 8 бр. бетонни силози за малц. Екипът се отзова изключително бързо. Освен почистването, в рамките на един ден беше направено и подробно обследване на съоръженията.

Лично се убедих  в отличната подготовка и опита на техните специалисти по въжен достъп. Фирмата разполага с отлична екипировка и оборудване за безопасна работа в тесни, труднодостъпни и силно запрашени пространства.

Препоръчвам Алпмастер ООД като добър изпълнител за почистване и ремонти на силози, шахти и работа в тесни пространства.

Плевен, 15.06.2011 г.

Препоръка за почистване на силози за зърно в пивоварна Леденика

Препоръка за почистване на силозите в пивоварна ЛеденикаВъв връзка с предприетата модернизация на пивоварната и въвеждането на нови поточни линии, предприехме почистване на вътрешността на бетонните силози за зърно на завода.

Възложихме поръчката на промишлените алпинисти от Алпмастер ООД. Инспекцията по състоянието на съоръженията и почистването бяха извършени в изключително кратки срокове. Поради специфичния достъп в силозите, всички дейности бяха извършени чрез въжен достъп, от специалисти по работа на височина – алпинисти.

С настоящата препоръка изразяваме удовлетворението си от работата на фирмата. Препоръчваме Алпмастер ООД като отлични професионалисти по поддръжка и почистване на силози.
12.07.2010

директор завод: /Лидия Ставрева/

Референция за почистване на фасади, миене на прозорци и частични фасадни ремонти от УБ „Лозенец“

Референция за почистване на фасади и прозорци от УБ ЛОЗЕНЕЦРъководството на болница „Лозенец“ издава настоящата препоръка на АЛПМАСТЕР ООД.

Лечебното заведение ползва услугите на алпинистите от фирма АЛПМАСТЕР за дейности по поддръжка на сградата и частични фасадни ремонти на височина и труднодостъпни места.

От 2003 година на АЛПМАСТЕР са възложени следните дейности:

 • Почистване на каменни фасади чрез хидроструене.
 • частичен ремонт на каменната облицовка – монтаж на каменни плочи.
 • Многократно почистване на прозорци на стъклена конструкция над вход на сградата.
 • Почистване на улуци.
 • Премахване на опасни клони на дърво.

Работата беше извършвана качествено, в поставените срокове, без да се нарушава работния ритъм на болницата.

Препоръчваме промишлените алпинисти от АЛПМАСТЕР ООД, като добри професионалисти в областта на почистването и ремонтните работи, извършвани чрез въжен достъп.

гр. София 17.12.2009 г.

директор: Доц. Д-р Любомир Спасов, дм

Референция за почистване на фасади и конструкции, подмяна на водосточни тръби и монтажни дейности от БУЛМАЛЦ ООД

Референция за почистване на фасади и конструкции, подмяна на водосточни тръби и монтажни дейности от БУЛМАЛЦ ООД„Булмалц“ ООД като собственик на завод за малц в град Чирпан, поръча на „Алпмастер“ ООД следните дейности по ремонт и поддръжка на заводския комплекс:

 • Почистване на бетонни фасади. Почистване чрез хидроструене на външни стени на производствената сграда – 1800 m²
 • Почистване на покривна конструкция. Механично и машинно почистване на наслаги от вентилационната система на силозите по труднодостъпен покрив.
 • Подмяна на водосточни тръби. Демонтаж и монтаж на нови водостоци и казанчета на цялата покривна отводнителна система на завода – 600 m.
 • Монтаж на решетки. Монтиране на предпазни решетки против вредители на труднодостъпни отвори на производствени помещения.
 • Довършителни дейности по монтаж на хидравлична клапа.

Всички дейности бяха извършени от промишлени алпинисти по метода на въжения достъп. Това позволи непрекъснатата работа на завода и не наруши производствения процес. Работата беше извършена бързо и професионално. Препоръчваме алпинистите от „Алпмастер“ ООД, като професионалисти в областта на ремонтните и възстановителни работи в промишлеността.

Управител: Георги Рангелов

Референция от СЕС Център за абонаментно почистване на прозорци и фасади.

Абонаментно почистване - референцияСЕС Център ООД с предмет на дейност: поддръжка и почистване на административни, жилищни и офис сгради, търговски и индустриални обекти, издава настоящата референция на Алпмастер ООД.

В края на 2010 година СЕС Център ООД сключи договор с фирма Алпмастер и възложи поръчка за абонаментно почистване на прозорци и фасади от Etalbond на комплекс 3 TOPS в град София.

Бихме искали да изразим удовлетворението си от съвместната работа с екипа на Алпмастер. С увереност можем да заявим, че персоналът на Алпмастер ООД е съставен от компетентни професионалисти, изпълняващи възложената им работа с високо качество и във възможно най-кратки срокове.

В заключение можем да кажем, че препоръчваме фирма Алпмастер като отговорен и надежден изпълнител на проекти свързани с абонаментно почистване на прозорци, фасади и труднодостъпни повърхности.

София, 21.03.2011 г.

Управител: Божидар Пампулов

Референция от Тивон Пропъртис ЕООД

Референция от Тивон пропъртис за почистване на прозорци и фасадиС настоящото писмо бихме искали да изкажем отличните си впечатления от дейността и персонала на фирма Алпмастер ООД.

През юни 2011 г. възложихме на екипа алпинисти на Алпмастер основно почистване на стъклените фасади на комплекс CITY PARK.

Фирмата работи в екип и предлага разнообразни решения в областта на фасади и съоръжения чрез въжен достъп. Екипите са добре подготвени и оборудвани Качественото изпълнение е основна политика на фирмата.

Препоръчваме Алпмастер ООД на всички компании, които се нуждаят от подобни услуги.

София, 18.07.2011 г.

Информация и снимки за проекта може да видите в новината Измиване на прозорци и фасади на комплекс City Park

Вижте още в страниците:

GD Star Rating
loading...
Референции почистване, 5.0 out of 5 based on 1 rating