Пролетно почистване на прозорци и фасади

Почистване на стъклена пирамидаС първото пролетно слънце и топлите дни става все по-видима мръсотията, натрупана през зимните месеци. Фасадите и прозорците на сградите не правят изключение и също се нуждаят от основно пролетно почистване, за да възвърнат красивия си и представителен вид. От това най-вече се нуждаят новите търговски центрове, банки, учреждения, офис сгради и новите жилищни комплекси от т.н. затворен тип.

След като отмина бързането по монтажа на коледните украси, екипите на Алпмастер се подготвиха да посрещнат нарастващото  търсене на услугата почистване чрез въжен достъп и алпинисти през месеците март и април.


Пролетно почистване в УБ ЛозенецТова е времето, в което наши редовни клиенти ни търсят. Според договорите за поддръжка на фасади именно през пролетта са предвидени най-основните и цялостни почиствания. Практиката в Алпмастер показва също така, че това е времето, в което се появяват най-много нови клиенти за миене на прозорци, еталбонд или други фасадни облицовки.  Това са хората и организациите, на които предлагаме нови  изгодни договори за дългосрочна поддръжка и абонаментно почистване на фасадите им.

Едни от първите тази година бяха тези, които държат най-много на хигиената и представителния си вид – УБ Лозенец или както е по-известна – Правителствена болница. Наши редовни клиенти от години – те се доверяват на качеството, бързината  и коректността на нашите специалисти по въжен достъп. Почистихме конструкция във формата на пирамида от стъкло и метал, която изпълнява ролята на голям навес над входа на спешното отделение. Достъпът и работата от въже са доста специфични на това съръжение, тъй като проектантите не са помислили за обслужването му.

Почти едновременно с това се извърши и плануваното основно почистване на комплекс 3 Топс в град София. Сградата има дългосрочен договор за почистване на фасади, който предвижда измиване на прозорците 3 пъти годишно и едно цялостно пролетно почистване – стъкла и фасадна облицовка от etalbond. Сградата вече ни е добре позната и екип от двама от най-опитните ни алпинисти успяха да почистят всичко само за 2 дни. Това е нагледен пример как редовната поддръжка на фасадите гарантира не само постоянно добър вид, но улеснява нашата работа, а оттам и намалява разходите на клиентите ни.

GD Star Rating
loading...
Пролетно почистване на прозорци и фасади, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.