Почистване на фасадите на банка Пиреос и УниКредит Булбанк

Почистване на фасадата на УниКредит Булбанк - СофияВ края на ноември и  началото на декември 2011 работихме по две поръчки за външно почистване на фасади в София с възложител „Билборд” АД. В момента Billboard са един от най-големите производители на външна реклама в България и лидер на пазара на широкоформатния печат. Това ги прави желан партньор за редица корпоративни клиенти – банки, търговски вериги, големи производители на храни и напитки.

Монтажът на външна реклама и обслужването на рекламни съоръжения често са свързани с работа на височина. Именно в работата на височина „Билборд” АД и Алпмастер ООД намират допирна точка. С годините сме изпълнили различни проекти за „Билборд” АД, за някои от които може да видите референции.

Двата проекта възложени ни от Billboard в края на 2011 бяха еднотипни като задача – отстраняване на старо перфо фолио и почистване на Почистване на фасадата на Piraeus bank от старото перфофолиостъклени фасади, дограми и etalbond, като подготовка за залепване на фолио с нова рекламна визия.

Първият обект – клон на банка Пиреос в София, бул. „Цариградско шосе” 127А беше почистен от алпинисти с използване на стандартни техники за въжен достъп.

Вторият обект беше по-специфичен. Централата на УниКредит Булбанк на площад ″Света Неделя″ в София и по-точно стъклената фасада над входа е изключително трудна за обслужване чрез стандартните методи за позициониране, които използват алпинистите. По тази причина бяхме принудени да почистим фасадата от вишки.

GD Star Rating
loading...
Почистване на фасадите на банка Пиреос и УниКредит Булбанк, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.